top of page
Skribentens bildÄgare

Medlemsförsäkring

Uppdaterat: för 6 dagar sedan

2024-09-04

Nu har vi en ny medlemsförsäkring med

Varsam utlandsförsäkring där vi får minst 10% rabatt på alla försäkringar.

Vi får en reseförsäkring upp till 3 månader (90 dagar) med ett mycket förmånligt medlemspris.

Vi förhandlar fortfarande om ytterligare utökat antal dagar på reseförsäkringen och att höja ålderstaket för försäkringen, så att många fler AHN-medlemmar kan teckna vår förmånliga medlemsförsäkring. För närvarande gäller medlemsförsäkringen bara om du är folkbokförd i Sverige.

Svensk Utlandsförsäkring är den enda svenska försäkringsleverantören som erbjuder dig som är fokbokförd i Sverige en hemförsäkring för din spanska semesterlägenhet.

Varumärket är en del av Varsam Försäkring och AHN-medlemmar har minst 10 % rabatt på stora delar av Varsams försäkringsutbud. 

Personlig service inom 60 sekunder via 0500-10 10 10.


Exempel: En enskild resenär på 65 år avser att vistas två längre perioder i Spanien ex. vis 3 månader på våren samt 3 månader på hösten, då torde detta vara det absolut bästa alternativet (då kunden endast betalar 1995 kr per år för detta skydd) och hos övriga bolag behöver man stället köpa två separata försäkringar, en som täcker 45 dagar på våren, och en till som täcker 45 dagar på hösten


Som medlem i AHN får du minst 10% rabatt på försäkring av personbil, boende, motorcykel, moped, mopedbil, A-traktor, husbil, husvagn, ATV, snöskoter, djur, semesterboende i Spanien.

346 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Σχόλια


bottom of page